Aardappelpuree met spruiten en rucola

aardappelpuree_spruiten (3K)

voor 2 personen

  • 4 aardappelen
  • 12 tal spruiten
  • halve rode ajuin
  • 1 ei
  • peper
  • nootmuskaat
  • rucola
  • spruiten
  • champignons
  • rode ui
  • rucola

Aardappelen gaar koken in een beetje zout.
Spruiten in ringen snijden zowel de rode ui dit samen goed aanbakken in een beetje boter voeg dit bij de aardappelen het eitje.
Peper en nootmuskaat evenzeer toevoegen en dit alles pureren.
Als laatste de fijngesneden rucola er onder mengen.
Voor de afwerking een beetje spruiten, champignons en ui aanstoven.
Schik de puree op bord met in het midden de aangestoofde groentjes en werk af met rucola.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug