Tortellini met fruit de mer-saus

  • stukje ui
  • 2 eetl. vloeibare margarine
  • 3 eetl. bloem
  • 2 dl halfvolle melk
  • 1 dl (vis)bouillon
  • 1 zakje tortellini (met champignon- of kaasvulling)
  • 1 bakje fruits de mer (150 g)
  • 50 g garnalen
  • bieslook

Snijd het stukje ui klein.
Fruit de ui in de margarine glazig.
Strooi er de bloem over en warm dit goed door.
Giet er bij gedeelten, onder goed roeren de melk bij en breng dit aan de kook.
Verdun de saus met de bouillon en laat de saus 5 minuten koken.
Kook de tortellini in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Roer de inhoud van het bakje fruits de mer en de garnalen door de saus en warm dit goed door.
Maak de saus op smaak met klein geknipte bieslook.
Geef de saus bij de tortellini.

Menusuggestie
Lekker met broccoli.

Terug