Pantacce met spitskool en ham/kaas

pantacce_spitskool (2K)

voor 2 personen

  • 200 g pantacce ongekookt
  • 6 bladeren spitskool, gaar
  • 200 g schouderham
  • 50 g oud Brugse kaas, gemalen
  • 50 g Bokrijkse kaas, gemalen
  • 50 g oude Chimay kaas (gemalen)
  • 15 cl room met kruiden
  • fijn gesneden ajuinpijpjes
  • trattoria kaas

Kook de pasta beetgaar.
Laat de kazen smelten op een zacht vuur in de room en voeg de schouderham toe.
Roer dit geheel onder de pasta, leg de bladeren spitskool in de schotel en voeg de pasta mengeling erop.
Zet even onder de grill.
Garneer af met ajuinpijpjes en trattoria kaas.

Men kan bijkruiden indien men dat wenst.
Maar ik hou van de smaak van de kazen.
Overschot voor de volgende dag even in de oven.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug