Torentje van pasta met groenten en een eitje

pastatorentje (2K)

  • 50 gr pasta naar keuze (beetgaar)
  • 2 champignons
  • venkel (stukje)
  • raap (stukje)
  • prei (stukje)
  • rammenas (stukje)
  • ajuin (stukje)
  • 2 eieren(los geklopt)
  • balsamicodressing
  • rucola
  • zongedroogde tomaat
  • peper
  • baselicum
  • tijm
  • dragon

Groenten fijn snijden en wokken, kruiden en pasta toevoegen.
Vul de vorm op bord geplaatst met de hierboven vermelde ingrediënten en druk aan.
Het losgeklopt ei er tussen laten lopen tot aan de rand.
Zet de borden gedurende 20 minuten in voorverwarmde oven van 180 °C.
Met een mes langs de rand van de vorm voorzichtig los maken en de vorm verwijderen.
Garneer af met rucola en zongedroogd tomaatje en balsamico dressing.

Opmerking
Serveer met donker brood.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug