Spaghetti met kalfsmedaillon met zure room en fijne groenten

  • ± 600 g kalfsmedaillon
  • 350 g spaghetti
  • 2 wortelen
  • 1 kleine groene courgette
  • 1 kleine groene paprika
  • 50 g wittekool, fijn gesneden
  • 1 tomaat
  • 400 g zure room
  • dragon
  • zwarte peper
  • paprikapoeder
  • olijfolie

Spaghetti beetgaar koken in gezouten water met olijfolie.
Wortelen courgette, paprika in blokjes snijden.
Tomaat evenzeer klein snijden.
Wok in olijfolie de wortelen, courgette, paprika en wittekool samen met de in reepjes gesneden kalfsmedaillon beetgaar aan.
Goed kruiden naar smaak.
Voeg spaghetti en zure room toe.
Als laatste de tomatenblokjes eronder roeren.
Serveer zeer warm en garneer af met een beetje zure room en dragon.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug