Gewokte sweet chili noedels met paprika en kroepoek

sweet_chili_noedels_paprika (2K)

  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • 2 rode paprika's
  • wokolie
  • 400 g roerbak vleesreepjes
  • 400 g preiringen
  • 1 flesje Conimex Woksaus Sweet Chili
  • 0.33 zakje Conimex Kroepoek Sweet Chili
  • 4 eetl. fijngehakte koriander

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd de paprika's in dunne reepjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 3 minuten.
Voeg de paprika en de preiringen toe en roerbak 5 minuten mee.
Voeg de noedels en de woksaus toe en wok 2 minuten mee.
Verkruimel de kroepoek.
Verdeel de noedels over 4 borden of kommen en bestrooi met de verkruimelde kroepoek en de koriander.

Op tafel
Serveer er de nieuwe kroepoek sweet chili bij.

Lekker anders kan ook
Gebruik in plaats van gekookte noedels, 2 zakjes kant-en-klare woknoedels.
Vervang de koriander door peterselie of bladselderij.

Bron: Conimex

Terug