Wokroll met kerriepaddestoelen

wokroll_kerriepaddestoelen (2K)
voor 3 personen
  • 1 bakje (250 g) gemengde paddestoelen
  • 1 rode paprika
  • wokolie
  • 2 eetl. kerrie djawa
  • 150 g hamblokjes
  • 6 eetl. Conimex Woksaus Chinese Sweet & Sour
  • 1 pak wokrolls
  • 1 bakje (125 g) taugé

Maak de paddestoelen schoon en halveer ze.
Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de paddestoelen, de paprikareepjes en de kerrie 3 minuten.
Schep de hamblokjes erdoor en roerbak nog 1 minuut.
Voeg de woksaus toe.
Wok nog 1 minuut.
Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Leg op elke wok roll wat van het groentemengsel en wat taugé.
Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Zet atjar tjampoer op tafel voor een lekker fris accent bij de wokrolls.

Variatie
Beleg de wokroll eerst met wat blaadjes sla en plakjes komkommer en vul ze.
Voor wie van een beetje pittig houdt: wok een ½ eetlepel sambal oelek mee met de hamblokjes.

Bron: Conimex

Terug