Wokroll met zoetzuur vlees, maïs, komkommer en tomaat

wokroll_zoetzuurvlees (1K)

  • 1 blikje (150 g) maïskorrels
  • 3 grote vleestomaten
  • 1 kleine komkommer
  • wokolie
  • 300 g vleesreepjes
  • 6 eetl. Conimex Woksaus Chinese Sweet & Sour
  • 1 pak Conimex Wok Rolls
  • gebakken uitjes

Laat de maïskorrels uitlekken.
Was en snijd de tomaten in kleine stukjes en de komkommer in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok het vlees 1 minuut.
Schep de maïskorrels en de tomaten erdoor en roerbak nog 2 minuten.
Voeg de woksaus toe.
Wok nog 1 minuut.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Leg op elke wokroll wat van het vleesmengsel en wat plakjes komkommer.
Rol ze op, leg ze op 3 borden en bestrooi met gebakken uitjes.

Variatie
Leg eerst wat blaadjes sla op de wokroll en daarna de vulling.

“Gebakken uitjes smaken lekker bij Aziatische gerechten, maar ook gewoon over de sla.
Strooi ze pas aan tafel over warme gerechten, anders worden ze snel zacht.”

Bron: Conimex

Terug