Roergebakken biefstuk met zwarte bonensaus

biefstuk_zwarte_bonensaus (2K)
voor 2 personen
  • 1 rode paprika
  • 1 struik paksoi
  • 12 lente-uitjes
  • 50 cl groentebouillon (van een blokje)
  • 250 g biefstuk
  • zout
  • peper
  • 1 pakje Chinese Zwarte Bonen-Knoflook Woksaus
  • 1 eetl. wokolie
  • 1 blikje bamboereepjes

Maak de paprika schoon.
Snijd de paksoi en paprika in repen.
Snijd de lente-uitjes in schuine stukjes.
Snijd de biefstuk in reepjes.
Giet de bamboereepjes af.
Verhit de bouillon, voeg de paksoi, paprika en lente-ui toe en kook deze twee minuten.
Giet de groenten af in een zeef.
Verhit de olie in een wok.
Roerbak kort de biefstuk.
Voeg de woksausen de groenten toe en roerbak nog 2 minuten.
Voeg naar smaak zout & peper toe.
Lekker met noedels.

Bron: MeiAsia - Echt Aziatisch Koken

Terug