Spaghetti met olijven

  • 400 g spaghetti
  • 50 g groene olijven zonder pit
  • 50 g zwarte olijven zonder pit
  • 4 tomaten
  • (verse) basilicum
  • (verse) oregano
  • 1 bosje rucola
  • 2 eetl. basalmico
  • 1 eetl. olijfolie
  • Parmezaanse kaas
  • (zee)zout
  • versgemalen peper

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de tomaten in zessen.
Snijd de rucola, basilicum en oregano fijn.
Meng de olijven, tomaten, rucola, oregano en basilicum, en roer daar de olijfolie en basalmico doorheen.
Spaghetti op het bord, olijvenmengsel er overheen en een stevige draai aan de pepermolen.
Eventueel met wat (zee)zout of vers geraspte Parmezaanse kaas voor de smaak.

PM3 Receptensite

Terug