Citroenspaghetti met rucola en zalm

  • 250 g spaghetti
  • 2 citroenen
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetl. olijfolie
  • 75 g rucola
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas
  • versgemalen peper
  • 150 g gerookte zalm

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing beetgaar.
Boen de citroenen schoon en rasp 1 eetlepel van de schil.
Pers de citroenen uit.
Meng de geperste knoflook met citroenrasp, sap en olijfolie.
Snij de rucola iets kleiner.
Giet de spaghetti af en doe hem terug in de pan.
Schep het citroenmengsel, Parmezaanse kaas, rucola en peper door de spaghetti.
Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden.
Garneer met reepjes gerookte zalm.

Bron: Voorgerechten-recepten.nl
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug