Teriyakirijst met vleesreepjes, tomaat en lente-ui

teriyakirijst_vleesreepjes (2K)

  • 3 vleestomaten
  • 6 lente-uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • wokolie
  • 200 g rundvleesreepjes
  • 1 zakje Conimex kant-en-klare gele Wokrijst
  • 1 zakje Conimex Woksaus Beef Teriyaki

Was en snijd de tomaten in partjes en de lente-uitjes in schuine stukjes.
Pel en snijd de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de tomatenpartjes ca. 2 minuten.
Voeg de rundvleesreepjes, de knoflook en de lente-uien stukjes toe en wok ca. 3 minuten mee.
Voeg de wokrijst en de woksaus direct vanuit de verpakking toe en warm het geheel goed door.
Schep de teriyakirijst in 2 kommen of diepe borden.

Op tafel
Lekker knapperige kroepoek naturel en voor de pit sambal brandal!

Lekker anders kan ook
Vervang de vleestomaten door een bakje gehalveerde kerstomaatjes.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Kokossmoothie met mango toe.

Bron: Conimex

Terug