Sweet Chili vleesreepjes met groene asperges en gebakken uitjes

sweet_chili_vleesreepjes (2K)

  • 300 g groene asperges
  • wokolie
  • 200 g rundvleesreepjes
  • 1 zakje Conimex kant-en-klare gele Wokrijst
  • 1 zakje Conimex Woksaus Sweet Chili
  • 2 eetl. gebakken uitjes

Maak de asperges schoon en snijd in schuine stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 4 minuten.
Voeg de asperges toe en wok ca. 3 minuten mee.
oeg de wokrijst en de woksaus direct vanuit de verpakking toe en warm het geheel goed door.
Schep de sweet chili in 2 kommen of diepe borden.
Bestrooi met de gebakken uitjes.

Op tafel
Lekker met een potje sambal manis op tafel voor degenen die van extra pit houden.

Lekker anders kan ook
Vervang de groene asperges door sugarsnaps of peultjes.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Peertjes in limoensiroop toe.

Bron: Conimex

Terug