Hutspot Goreng met pittige ketjaprunderlapjes

hutspot_goreng (1K)

  • wokolie
  • 350 g runderlapjes
  • ½ dl ketjap manis
  • 1 theel. sambal brandal
  • 1 zakje Conimex Mix voor Bami Goreng
  • 75 g ontbijtspekreepjes
  • 500 g voorgekookte
  • aardappelpartjes
  • 600 g hutspotgroenten

Verhit een scheutje olie in een braadpan, bak op een hoog vuur, de runderlapjes in ca. 3 minuten aan beide kanten bruin.
Voeg de ketjap, 1 dl water en de sambal toe en laat het vlees met het deksel op de pan in ca. 1½ uur zachtjes gaar worden.
Meng de mix met 1 dl kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de spekreepjes en de aardappelpartjes 5 minuten.
Wok de groenten ca. 10 minuten mee.
Voeg de gewelde mix toe en wok de hutspot nog ca. 5 minuten.
Schep de hutspot en het vlees op borden.

Bron: Conimex

Terug