Roast potatoes met spek, appel en rozijnen

Roast potatoes met spek, appel en rozijnen

voor 2 personen

  • 1 schaal CêlaVíta Roast potatoes met rode schil en rozemarijn (425 g)
  • 100 g ontbijtspek
  • 1 appel
  • 40 g rozijnen

Verwarm de oven voor op 220 °C.
Doe de aardappels in een ovenschaal.
Zet deze in de oven en bak de aardappels in 25 minuten gaar.
Snij ondertussen het ontbijtspek in reepjes.
Was de appel, snij de appel in parten, verwijder het klokhuis en snij de appel in stukjes.
Wel de rozijnen in heet water.
Als de aardappels 15 minuten in de oven staan: giet de rozijnen af en dep ze droog.
Schep het spek, de appel en de rozijnen door de aardappels en bak verder mee.

Lekker met gegrild vlees (entrecote of varkenshaas) en een koolsalade

Variatietip
Neem in plaats van rozijnen eens gedroogde cranberries.

Bron: CêlaVíta

Terug