Zoete aardappel met kaneelkip

voor 2 personen

  • 400 g zoete aardappel
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g kippendijvlees
  • 1 theel. kaneel
  • ½ theel. gemalen koriander
  • 1 eetl. olie

Warm de oven voor op 200 °C.
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
Maak de ui schoon en snijd hem in parten.
Pers de knoflook uit boven de stukken zoete aardappel.
Schep dit met de parten ui op het bakblik van de oven.
Snijd het kippenvlees in repen.
Meng er de kaneel, de koriander, wat peper en de olie door.
Schep dit naast de aardappelen op de bakplaat.
Laat alles in de hete oven in ca. 25 minuten gaar worden en bruin kleuren.

Menusuggestie
Lekker met gegrilde aubergine.

Bron: Voedingscentrum

Terug