”Wild” groen met tortellini

Gebaseerd op: Spinazie-pestosaus met pasta

”Wild” groen met tortellini"

    • 800 g à 1 kg “Wild” groen
  • Brave Hendrik,
  • daslook
  • brandneteltopjes
  • look-zonder-lookblad
  • 1 ui, gesnipperd
  • scheutje olijfolie
  • peper & zout
  • scheutje room en wat geraspte Parmezaanse kaas
  • 300 g tortellini

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen.
Was de groenten – de gouden regel is: 3 x wassen = schoon.
Slinger ze droog of laat goed uitlekken.
Verhit wat olijfolie in een stevige pan (kasserol) en smoor de ui.
Als deze zacht begint te worden de groenten in de pan doen en met min of meer voortdurend omscheppen laten slinken.
Alles uit de pan nemen en fijn hakken.
Terugdoen in de pan en op smaak brengen met peper, zout, scheutje room en wat geraspte kaas.

Dus in tegenstelling tot

”Wild” groen met tortellini - 1

de spinazie: geen pesto er door.
Serveer over de tortellini en drapeer er nog wat kaas over.

Bron: MergenMetz

Terug