Tempura van groenten met Hollandaise saus

voorgerecht voor 10 personen
  • 20 dl Hollandaise saus, bijv. Knorr Garde d'Or
  • 2 cl asperge-edik
  • 20 st groene asperges
  • 20 st zeekool
  • 20 st Chinese broccoli
  • 10 st fleur de courgette
  • 2 l olijfolie, bijv. Bertolli Classico
  • 200 g tempurameel
  • 320 g ijswater
  • molsla

Verwarm de Hollandaise saus en voeg de edik toe.
Doe de Hollandaise saus in een halve liter siphon en zet deze met één patroon onder druk.
Maak de groenten schoon.
Verhit de olie in de wok.
Meng het tempurameel met het ijswater.
Haal de groenten door het beslag en frituur ze kort.
Haal de tempura uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Serveer de tempura direct met de luchtige saus en de molsla.

Terug