Knolselderij met zoete zilverstelen

voor 2 personen

  • 4 plakken knolselderij
  • 200 g zilverstelen
  • 1 ui
  • 100 g Parmezaanse kaas
  • 2 theel. honing
  • vers gemalen koriander
  • zeezout naar smaak
  • vers gemalen peper
  • olijfolie

Kaas raspen op een fijne rasp.
Knolselderij in plakken snijden, schillen en even bakken in olie.
Een klein scheutje water toevoegen en in ongeveer 10 minuten gaar stoven.
Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren.
Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden.
Ui fruiten in olie.
Zilverstelen wassen, in smalle reepjes snijden, toevoegen aan de uien en in ongeveer 5 minuten gaar stoven.
Peper boven de knolselderij malen en de plakken bedekken met geraspte kaas.
Kaas met een deksel op de pan laten smelten.
Knolselderij over borden verdelen.
Koriander, zout en honing door de zilverstelen roeren.
Zilverstelen op de knolselderij scheppen.
Lekker met gekruide rijst of haver.

Bron: Odin recepten

Terug