Cajun-schotel met knolselder en rookworst

  • 1 grote knolselder
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 3 (blik)tomaten
  • 1 rookworst (250 g)
  • 2 eetl. boter
  • 1 à 1½ eetl. cajun kruiden
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 zak rosti
  • 100 g geraspte kaas
  • 1 ei
  • 4 eetl. melk
  • zout & peper
  • knolselder in blokjes van ± 2 cm snijden

Paprika in smalle reepjes snijden en ui in stukken.
Tomaten ontvellen, in vieren snijden en zaadjes verwijderen.
Rookworst in dikke plakken snijden.
Boter verhitten en knolselder, ui, paprika en cajun kruiden op laag vuur al omscheppend ± 5 minuten bakken.
Tomaat, rookworst en tomaten puree toevoegen en geheel afgedekt nog 5 minuten laten stoven.
Op smaak brengen met zout en peper.
Knolselder mengsel in ovenschaal doen.
Oven voorverwarmen op 200 °C (gas-stand 4).
Rosti over knolselder verdelen.
In kom ei met melk en zout loskloppen.
Kaas erdoor roeren en over rosti verdelen.
In 40 à 45 minuten goudbruin laten worden in de oven.

Bron: De onlinekeuken
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug