|
|
Snijd de groenten in stukjes en bak ze in wat olie bijna gaar.
Roer de zonnebloempitten, de kruiden en het gehakte zevenblad erdoor.
Klop de eieren los met de room en wat kaas.
Bekleed de ingevette vorm met het bladerdeeg en doe de groentemix erin.
Giet het eimengsel eroverheen en bestrooi met de rest van de kaas.
Bak de taart in 50 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.
|
|
Haal de plakjes bladerdeeg uit de diepvries en leg deze uit elkaar.
Snipper de uien en fruit deze in een pan, knijp daar boven het teentje knoflook uit en roer deze door de uitjes.
Voeg beetje bij beetje het zevenblad toe.
Het zevenblad slinkt snel, het wordt zo al snel een heerlijk geheel.
Verdeel de plakjes bladerdeeg in de springvorm, verdeel hier het zevenbladmengsel in en doe hier dan een beetje stroop over.
Klap dan het bladerdeeg dicht.
Zet ongeveer 30 à 40 minuten in de oven op 180 °C.
Bron: NN