|
|
Warm de oven voor op 220 °C (stand 7).
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak.
Draai het deeg om en leg het in een bakvorm ( 28 cm Ø), prik er met een vork gaatjes in.
Bedek het deeg met bakpapier en zet het deeg 10 minuten in de oven.
Was de bladeren van de warmoes en hak ze in grove stukken.
Laat in een stevige pan 50 g boter smelten en smoor de bladeren 5 minuten met het deksel op de pan.
Smelt in een steelpan de rest van de boter en doe er de bloem bij, laat dit mengsel al roerend enkele minuten koken.
Voeg de melk toe en laat inkoken tot u een dikke saus bekomt.
Neem de pan van het vuur.
Voeg room, kaas en groenten toe en breng alles op smaak met zout, peper en muskaatnoot.
Vul de taart met dit mengsel en zet circa 20 minuten in de oven.
Om een goudbruin randje te krijgen, bestrijkt u de bovenkant van de taart met melk of eigeel.