Snijbiet met een krokant korstje

  • 2 bosjes snijbiet
  • 1 ui, gesneden
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • olie om te bakken
  • 1 - 2 theel. bouillonpoeder
  • 2 oude boterhammen
  • 100 g geraspte oude kaas

Boterhammen verkruimelen en in een koe-kenpan droog en knapperig roerbakken.
Snijbiet wassen en stelen en blad grof snijden.
Ui en knoflook fruiten in olie, bouillonpoeder en snijbiet toevoegen en 5 minuten roerbakken.
Snijbiet in een ovenschaaltje doen, eerst de kaas en dan broodkruim erover strooien en even onder een voorverwarmde gril of in de oven zetten tot de kaas gesmolten is.
Variatie zonder kaas U kunt grof gemalen noten en broodkruim mengen en dit over de schotel verdelen.

Bron: Odin recepten

Terug