|
|
Was de snijbiet en snijd de groente in reepjes.
Fruit ui in olie, bak eventueel de champignons mee, voeg er snijbiet aan toe en laat een paar minuten
stoven.
Verbrokkel de feta en meng deze door de groente.
Vul een ingevette ovenschaal om en om met laagjes groentemengsel en lasagneblaadjes.
Kluts de eieren met yoghurt, geraspte kaas, oregano, peper en zout en giet deze saus over de inhoud van de
schotel.
Zorg dat de bovenste laag net onder de saus ligt.
Leg de schijfjes tomaat er bovenop.
Meng nog 2 eetlepels geraspte kaas met het paneermeel en strooi het mengsel over de schotel.
Zet de lasagneschotel ongeveer 30 tot 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Prik met een vork in de lasagne om te voelen of ze gaar is.
Variatie: deze lasagne schotel is met diverse geblancheerde groenten te maken.
Ook erg lekker met bijvoorbeeld spinazie, paksoi, courgettes, wortel of raapstelen.