|
|
Schil de wortelen en snijd ze in blokjes.
Snijd de snijbiet en de selder in blokjes.
Snijd de bladeren van de snijbiet fijn.
Snijd de feta in dunne plakken.
Schil de ui, pel de knoflook en hak ze fijn.
Fruit ze in de olijfolie tot de ui zacht is.
Voeg de gehakte seitan toe en laat 5 minuten opkomen.
Rasp de tomaten (grove rasp).
Doe de tomaten in de pan en laat 10 minuten koken.
Voeg de wortelen, snijbieten en selder toe.
Breng op smaak met oregano, peper en zout.
Laat alles sudderen tot de groenten gaar zijn (ongeveer 25 minuten).
Voeg de sojaroom toe.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Neem een middelgrote ovenschotel.
Giet er een laag saus in en bedek met een laag lasagnevellen.
Voeg een laag saus toe, dan een laag feta, een laag lasagnevellen, een laag saus, een laag feta en eindig met een dunne laag saus.
Bestrooi met geraspte kaas en bak de lasagne 20 à 25 minuten in de oven.
Bron: Velt - Samen eco actief
Gepubliceerd door: Recepten 4 Seizoenen