Rammenasravioli met krab

  • 1 blikje kingkrab, uitgelekt
  • 1 potje zalmforeleitjes
  • ½ rammenas, geschild
  • 1 avocado, in blokjes
  • 1 komkommer, in blokjes
  • 1 limoensap
  • plukje kervel
  • 3 eetl. olijfolie

Schaaf of snij de rammenas in flinterdunne plakjes en leg ze in een ondiepe schaal.
Meng in een kom de olijfolie, limoensap en wat zout en verdeel de marinade over de rammenas.
Laat 15 minuten trekken.
Meng in een kom de krab met de avocado- en komkommerblokjes en doe er 2 eetlepels van de marinade bij.
Lepel een beetje krab op een rammenassneetje en bedek met een tweede sneetje rammenas.
Leg op ieder bord 4 rammenasravioli’s.
Werk af met extra marinade, zalmforeleitjes en een paar plukjes kervel.

Bron: NN

Terug