Quinoasalade met bruine (of zwarte) bonen en mango

Quinoasalade met bruine (of zwarte) bonen en mango

voor 4 to 6 personen

  • 1 mango, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 rode paprika
  • 30 g lente-ui, gesneden
  • 30 g verse koriander, gesneden
  • 2 eetl. rode wijnazijn, bijv. appelazijn
  • 2 eetl. olie (ik gebruikte olijfolie)
  • ¼ theel. zout
  • 60 g quinoa, gekookt en gekoeld
  • 1 blik bruine bonen, uitgelekt en gewassen

Mix de mango, paprika, lente ui en koriander in een grote kom.
Voeg de azijn, olie en zout toe, mix alles door elkaar.
Voeg de quinoa en de bonen toe, goed roeren.
Je kan de salade gelijk eten of nog even in de koelkast zetten om de smaken te laten blenden.
Serveren op kamertemperatuur.

Bron: Veganomicon, Isa Chandra Moskowitz
Gepubliceerd door: de Groene Meisjes

Terug