Mierikswortelcrème - I

Mierikswortelcrème

  • 1 eetl. mierikswortel, (potje)
  • 30 cl crème fraiche
  • zout & peper
  • 1 à 2 theel. citroensap

Roer de crème fraiche glad.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Roer de mierikswortel er door heen.

Bron: Betty van Dijk
Gepubliceerd door: MijnReceptenboek.nl


Mierikswortelcrème - II

  • 100 g mierikswortel
  • 20 cl Griekse yoghurt
  • 1 eetl. cider- of appelazijn
  • snufje versgemalen zout

Schil het stuk mierikswortel en rasp het fijn.
Vul een kleine keukenmachine met de mierikswortel, yoghurt en azijn.
Breng op smaak met zout.
Bewaar het in een afsluitbaar bakje in de koelkast.

Bron: NN

Terug