voor 10 personen
|
|
Kook de haricots verts beetgaar, spoel ze koud en snij ze in fijne ringetjes.
Kook de aardappelen in de schil met wat zout
Af laten koelen, schillen, in brunoise snijden.
Aardappel met de gehakte ui en de haricots verts en mayonaise mengen.
Op smaak brengen.
Lasagna
Kook de lasagne bladen in water met zout en olie in ca 10 minuten gaar.
Spoel af onder koud water, leg ze op folie en laat verder afkoelen.
Bietjes
Kook de bietjes in water tot ze bijna gaar zijn.
Afspoelen onder koud water en de schil verwijderen.
|
|
Tomaten ontvellen, ontdoen van de pitjes en sap en vervolgens in brunoise snijden.
Alle ingrediënten volgens receptuur door de tomaten mengen.
Snij de ham in de lengte in repen en de bieslook in stukken van ca 10 cm.
Rol 3 - 5 stukjes bieslook in de ham.
Uitserveren:
Steek 10 rondjes uit de lasagnebladen of dunne bietjes schijven.
Zet een steker op een rondje en vul voor de helft met het aardappelmengsel.
Leg daarop weer een uitgestoken rondje en verwijder opsteker.
Garneren met een hamrolletje en tomaten antiboise.
NB
In plaats van lasagne bladen kun je ook rondjes steken uit plakken gele wortel of pastinaak.