Aardbei-spinazie salade met couscous

Aardbei-spinazie salade met couscous

  • 75 g couscous
  • 100 g aardbeien
  • kleine kipfilet (gebakken, eventueel restje van de dag ervoor)
  • 30 g geitenkaas
  • 1 eetl. pijnboompitjes
  • (flinke) hand verse spinazie
    • voor de dressing
  • 1 eetl. balsamicosiroop
  • 1 theel. honing
  • 3 eetl. extra olijfolie
  • ½ theel. Franse mosterd
  • zout & peper

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de pijnboompitjes.
Was de aardbeien en snijd ze in grove stukken.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Was de spinazie.
Meng balsamico met honing, olijfolie, mosterd zout en peper.
Verdeel de helft van de dressing door de couscous, de andere helft door de spinazie.
Meng de spinazie met couscous.
Verdeel hierover de aardbeien, pijnboompitjes en kipfilet.
Brokkel de geitenkaas er overheen.

Bron: Brenda kookt

Terug