Zoetzure kip met mango en snijboontjes

zoetzure_kip_mango (2K)

  • 1 zakje Conimex kant-en-klare witte Wokrijst
  • 1 zakje Conimex Woksaus Sweet & Sour
  • 2 eetl. gebakken uitjes

Snijd de kipfilet in reepjes.
Maak de mango schoon en snijd in blokjes.
Was en snijd de snijbonen in ruitjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de reepjes kip en de snijboontjes ca. 5 minuten.
Voeg de blokjes mango toe en wok ca. 3 minuten mee.
Voeg de wokrijst en de woksaus direct vanuit de verpakking toe en warm het geheel goed door.
Schep de sweet & sourkip in 2 kommen of diepe borden.
Bestrooi met de gebakken uitjes.

Op tafel
Lekker met frisse atjar tjampoer.

Lekker anders kan ook
Vervang de Gebakken Uitjes door Geraspte Kokos.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Schuimig kerrie-roomtoetje toe.

Bron: Conimex

Terug