Voetselder met een romig sausje, kalkoenburger met natuuraardappelen

Voetselder met een romig sausje, kalkoenburger met natuuraardappelen

voor 2 personen

  • 2 kalkoensteaks
  • chapelure
  • 2 eitjes vers van de pers
  • oregano
  • mespuntje chilipoeder
  • currypoeder
  • 4 aardappelen
  • 2 stuks voetselder
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • 185 g Philadelphia met bieslook
  • 15 cl room
  • boter

Kalkoensteaks droog deppen en deze paneren met de losgeklopte eitjes, kruiden en chapelure.
Bak deze gaar aan in boter.
Voetselder ± 20 minuten gaarstomen deze moeten beetgaar zijn.
Aardappelen in vieren snijden en deze in licht gezouten water beetgaar koken.
Room opwarmen en de kaas eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op een bord en werk af met verse bieslook en gemalen peper.

Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug