Thaise rode curry met kip en babymaïs

Thaise rode curry met kip en babymaïs

  • 200 g kipfilet
  • 150 g verse peultjes
  • 1 ui
  • 100 g babymaïs in blik
  • 150 g rijst
  • 20 cl kokosmelk
  • 1 eetl. wokolie
  • 1 pakje Conimex Thaise Rode Curry Paste

Snij de ui in halve ringen en halveer de peultjes.
Snij de babymaïs in de lengte doormidden en halveer ze vervolgens.
Snij de kipfilet in blokjes.
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin.
Voeg dan de ui en peultjes toe en bak deze kort mee.
Zet het vuur laag en voeg de babymaïs, currypasta, kokosmelk en 5 cl water toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
Laat het gerecht 2 - 3 minuten zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.

Serveertip
Bestrooi het gerecht met 2 eetlepels versgehakte koriander.

Bron: Conimex

Terug