Thaise Massaman Curry met kip en aardappelen

Thaise Massaman Curry met kip en aardappelen

voor 2 personen

  • 200 g kipfilet
  • 150 g sugarsnaps
  • 1 ui
  • 2 kleine aardappelen
  • 150 g rijst
  • 20 cl kokosmelk
  • wokolie
  • 1 pakje Conimex Thaise Massaman Curry Paste

Snij de ui in halve ringen, halveer de sugar snaps.
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
Snij de kipfilet in blokjes.
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin.
Voeg de ui en aardappelblokjes toe en bak deze kort mee.
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk en 15 cl water toe.
Breng het geheel al roerend aan de kook.
Laat de curry 10 - 12 minuten.
zachtjes doorkoken.
Voeg dan de sugar snaps toe en laat het geheel nog 5 minuten.
zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.

Serveertip
Voeg 2 handjes (ongezouten) pinda's toe aan het gerecht.

Bron: Conimex

Terug