Thaise Groene Curry Paste

Thaise Groene Curry Paste

voor 2 personen

  • 200 g kipfilet
  • 150 g sperziebonen
  • 1 ui
  • 1 kleine rode peper
  • 150 g rijst
  • 20 cl kokosmelk
  • wokolie
  • 1 pakje Conimex Groene Curry Paste

Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen.
Snij de rode peper in kleine stukjes.
Snij de kipfilet in blokjes.
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Kook de sperziebonen ca. 5 minuten voor.
Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin.
Voeg dan de ui toe en bak deze kort mee.
Zet het vuur laag en voeg de sperziebonen, rode peper, currypasta, kokosmelk en 5 cl water toe.
Breng het geheel al roerend aan de kook.
Laat de curry 2 - 3 minuten zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.

Serveertip
Bestrooi het gerecht met 2 eetlepels versgehakte koriander.

Bron: Conimex

Terug