Sweet chilinoedels met kip, asperges en lente-ui

sweet_chilinoedels_kip (2K)

  • 1 zak woknoedels
  • 500 g groene asperges
  • 1 bosje lente-uitjes
  • wokolie
  • 300 g kipreepjes
  • 8 - 10 eetl. Conimex Woksaus Sweet Chili

Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.
Snijd ondertussen 2 cm van de (wat stugge) onderkant van de asperges.
Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de asperges schuin in dikke plakjes (houd de topjes heel).
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een scheutje wokolie toe en wok de kipreepjes 4 minuten.
Voeg de asperges toe en wok nog 5 minuten.
Voeg 8 - 10 eetlepels Conimex Woksaus Sweet Chili toe en wok nog 1 minuut.
Schep vervolgens de wok noedels en de lente-uiringetjes door het gerecht en warm goed door.

Op tafel
Geef er lekker knapperige kroepoek sweet chili bij.

Lekker anders kan ook
Strooi vlak voor het eten gebakken uitjes over de noedels.
Je kunt ook geschilde witte asperges gebruiken in plaats van groene of een combinatie van witte en groene.

Bron: Conimex

Terug