Kipsaté wokrolls met wokgroenten en gebakken uitjes

satewokroll (2K)

  • 300 g kipfilet
  • halve krop ijsbergsla
  • 1 bakje Conimex Boemboe Ajam Pinda Saté
  • wokolie
  • 500 g gemengde roerbakgroenten
  • 1 pak Conimex Wok Rolls
  • gebakken uitjes

Snijd de kipfilet in brede reepjes.
Snijd de sla in reepjes.
Verhit ondertussen een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 2 minuten.
Voeg de groenten toe en wok ze 2 minuten mee.
Voeg 2 dl water en de boemboe toe en breng aan de kook.
Laat het ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verdeel de slareepjes en het kip-groentemengsel over de wokrolls en bestrooi ze royaal met de gebakken uitjes.
Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Hot kroepoek voor een lekker pittig knappertje.

Lekker anders kan ook
Voeg met de slareepjes ook plakjes komkommer en tomaat toe.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Ananassalade met verse munt en vanille-ijs toe.

Bron: Conimex

Terug