Kipsandwich met pindasaus, komkommer en gebakken uitjes

kipsandwich (2K)

  • 500 g kipfilet
  • 1 zakje Kruidenmix voor Bami
  • wokolie
  • ½ komkommer
  • 1 zakje pinda satésaus
  • 3 eetl. ketjap manis
  • 4 pistoletjes
  • 6 eetl. gebakken uitjes

Snijd de kipfilet in dunne reepjes en meng deze met de kruidenmix.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 5 minuten.
Was en snijd de komkommer in dunne plakjes of in smalle reepjes.
Roer de pinda satésausmix glad met 1 dl kokend water en ketjap.
Snijd de pistoletjes doormidden.
Besmeer de onderste helften met pinda satésaus.
Verdeel de kipreepjes en de komkommer over de broodjes.
Strooi de uitjes erover en leg de bovenste helften erop.
Leg de broodjes op kleurige servetten of kleine bordjes.

Variatie
Bestrooi de kipsandwich met in dunne ringetjes gesneden lente-ui en/of fijngehakte koriander.

Bron: Conimex

Terug