Kiprolletjes met graanmosterd en dragon

kiprolletjes (3K)

  • 4 kipfilets
  • 16 sneden gerookt spek
  • 250 g boschampignons
  • 4 kleine tomaatjes (of 4 halve tomaatjes)
  • 1 eetl. paneermeel

Snijd elke kipfilet overlangs in 4 repen en kruid ze met de kipkruiden.
Leg op elke spekreep een stuk kip, rol het geheel op, prik ze per 4 vast op een satéstokje en bak ze gaar in de pan.
Kruid de tomaatjes met de Provençaalse kruiden, bestrooi ze met paneermeel, leg er een klontje boter op en warm ze op in de oven.
Meng de bearnaisesaus met de graanmosterd en warm de saus op.
Bak de champignons en kruid ze met peper en zout.
Schik de champignons in een smalle lijn op het bord.
Plaats hierop de tomaatjes en de kiprolletjes die u van de brochette gehaald hebt.

Tip
Serveer met waterkers en kroketjes
Vraag bij uw slager naar kant-en-klare kiprolletjes en bearnaisesaus.

Bron: KIP lekker

Terug