Rode curry met kip en peultjes

Rode curry met kip en peultjes

  • 2 eetl. wokolie
  • 350 g kipfilet (in blokjes)
  • 95 g boemboe voor rode curry
  • 20 cl kokosmelk
  • 100 g peultjes
  • 100 g cherrytomaatjes (in twee├źn)

Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok.
Roerbak hierin de kipblokjes gaar.
Voeg de boemboe , de kokosmelk en 5 cl water toe en meng goed door. Breng het geheel al roerend aan de kook.
Voeg de peultjes toe en roer 5 minuten goed door op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.
Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en warm ze nog 2 minuten mee.

Serveertip
Zet voor de liefhebbers bij de rode curry, sambal op tafel.

Variaties
Vervang de kipfilet door 200 gram jumbogarnalen en bak deze kort aan.

Bron: Conimex

Terug