Ravioli met kalkoenblokjes in een romig sausje

ravioli_kalkoenblokjes (3K)

voor 2 personen

  • 250 g verse ravioli gevuld met kalkoengehakt
  • 200 g kalkoenblokjes
  • 20 cl gezeefde tomaten
  • 10 tal champignons
  • 2 sjalotjes
  • een scheutje melk
  • paprika poeder
  • gemalen peper
  • aromat
  • fijn gehakte peterselie
  • gemalen mozzarella
  • boter

Ravioli vers van de markt, deze in ruim water ± 15 minuten gaar koken.
Kalkoenblokjes samen met de fijn gesneden sjalotjes aanbakken in een beetje boter evenzeer de in schijven gesneden champignons.
Kruid naar smaak en voeg de gezeefde tomaten en melk toe.
Degene die het wenst kan evenzeer room toevoegen i.p.v melk.
Serveer dit gerecht zeer warm en bestrooi met kaas.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug