Pasta gerecht, pittig gekruid

pastagerecht_pittig_gekruid1 (3K)  pastagerecht_pittig_gekruid2 (3K)

voor 2 personen

  • 200 g mini macaroni
  • een stuk venkel
  • ½ rode paprika
  • 4 snijbonen
  • 1 tomaat
  • 100 g boursin met kruiden en knoflook
  • 400 g kalkoenfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode ajuin
  • een stukje rode peper
  • een stukje gele peper
  • een stukje groene peper
  • olijfolie
  • gemalen peper
  • zeezout
  • boter

Snijbonen grof snijden.
Venkel in grove reepjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Ajuin grof snijden. knoflook in fijne ringen snijden.
Pepers ontdoen van zaadjes en zeer fijn snijden.
Tomaat grof snijden.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Kalkoen in reepjes snijden kruiden en gaar aanbakken.
Groenten aanstoven in een beetje boter, kruiden en de kaas eronder mengen.
Serveer zeer warm op bord.
Op het laatste moment een beetje erwten die nog in de koelkast stonden even met de groenten mee opgewarmd, hier gaat niks verloren.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug