Pasta met kalkoenblokjes in een kaassausje

pasta_kalkoenblokjes_kaassausje (2K)

  • 800 g kalkoenblokjes
  • 50 cl room
  • 1 potje boursin cuisine 3 pepers
  • een halve courgette
  • 6 wortelen
  • 2 rode ajuinen
  • 350 g lintpasta
  • Provençaalse kruiden
  • 300 g gemalen kaas naar keuze

Pasta beetgaar koken.
Kalkoenblokjes goed gaar aan bakken en kruiden met Provençaalse kruiden.
Wortelen in schuine ringen snijden.
Courgette halveren en in schijven snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Stoof de wortelen en ajuin aan in boter kruid af naar smaak met de provencaalse kruiden voeg de courgette toe.
Roer er de room en boursin onder en laat even indikken vervolgens 200 gram kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gemalen kaas.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug