Opgerolde kalkoenfilet

opgerolde_kalkoenfilet (2K)
voor 8 personen
  • 8 kalkoenescalopes
  • 200 g boschampignons
  • 50 g spinazieblaadjes
  • 100 g smeerbare geitenkaas
  • 2 eetl. fijngehakte noten (pistache, aardnoten, ...)
  • 2 eetl. gedroogde veenbessen
  • 1 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. gesmolten boter
  • 4 eetl. vloeibare honing
  • versgemalen peper
  • zeezout
  • houten cocktailprikkers

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Hak de boschampignons met de notenmengeling in kleine stukjes.
Fruit deze en laat uitlekken.
Kruid de kalkoenescalops met peper en bedek met een laagje geitenkaas.
Beleg met blaadjes spinazie en boschampignons.
Rol op en steek vast met een houten prikkertje.
Maak een mengeling van boter en honing en strijk hiermee de opgerolde kalkoen in.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 15 à 20 minuten.

Bron: Njam
Gepubliceerd door: Hungry Feelings

Terug