Kippenlevertjes met nectarine

  • 300 gram kippenlevertjes
  • 2 (niet al te rijp) nectarines
  • 1 doosje babychampignons
  • 1 flinke ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 lepels Boursin cuisine
  • zout & peper
  • kerrie
  • olijfolie
  • water

Knip de dubbele kippenlevertjes doormidden.
Was de nectarines, snijd ze in vieren, verwijder de pit en snijd de 4 helften in partjes.
Schil de ui en snijd deze in de lengte.
Was de champignons en verwijder de steeltjes.
Maak de knoflookteentjes schoon.
Zet de wok op het vuur, giet wat olijfolie in de wok en laat deze flink heet worden.
Doe de kippenlevertjes in de wok, strooi er wat zout & peper over en pers de knoflookteentjes er bovenuit.
Voeg de in de lengte gesneden ui toe en leg het geheel een paar keer om.
Voeg nu de champignons toe, strooi de kerrie over het geheel (kerrie toevoegen naar eigen smaak) en leg het geheel nog een paar keer om.
Voeg tot slot de partjes nectarine toe en 2 lepels Boursin cuisine.
Voeg eventueel wat water toe.
Nogmaals omleggen en serveren.

Serveertips

Serveer de kippenlevertjes met bruine rijst en een groene salade.

Bron: Smulweb

Terug