Kippenreepjes in een spinazie-sausje vergezeld van macaroni

Kippenreepjes in een spinazie-sausje vergezeld van macaroni

  • 400 g macaroni
  • 600 g spinazie met room
  • 600 g kippenreepjes
  • kippenkruiden
  • peper
  • nootmuskaat
  • kaas naar believe
  • chapelure
  • boter

Macaroni beetgaar koken in licht gezouten water.
Kippenreepjes gekruid krokant aanbakken in een beetje boter.
Spinazie met room goed opwarmen en kruiden en deze onder de de kippenreepjes mengen.
Neem een vuurvaste schotel en bedek de bodem met de mengeling van kip en spinazie. Vervolgens de macaroni erover en eindigen met de mengeling kip-spinazie.
Bestrooi rijkelijk met kaas en chapelure een beetje boter erover.
Zet even onder de grill tot de kaas goudbruin is gekleurd.

Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug