Kippenreepjes met hartige groenten

Kippenreepjes met hartige groenten

voor 2 personen

  • 300 g kippenreepjes
  • 10 tal radijsjes
  • 2 lente-uitjes
  • 100 g sojascheuten
  • 6 tal kerstomaatjes
  • olijfolie
  • een eetl. honing
  • peper
  • zeezout
  • kippenkruiden
  • boter
  • enkele roosjes bloemkool

Kippenreepjes gaar aanbakken in een beetje boter en deze kruiden met kippenkruiden, laat afkoelen op keukenpapier.
Radijsjes in fijne ringen snijden, lente-uitjes in ringen snijden en de tomaatjes halveren.
Maak een dressing met de olijfolie, honing, peper en zeezout meng de dressing onder de groenten samen met de kippenreepjes serveer zeer fris.

Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug