Kippenreepjes op een druilige dag

kippenreepjes_druilige_dag (3K)

  • 1 kg kippenreepjes
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 ajuinen
  • 1 kleine courgette
  • 4 wortelen
  • 100 g gedroogde abrikozen
  • 50 g krenten
  • 50 g rozijnen
  • oregano
  • fleur de sel
  • 2 eetl. peren siroop
  • 10 cl amaretto
  • honing-mosterd kruiden Piet Huysentruyt
  • boter

Bak de kippenreepjes even kort aan in boter.
Groenten in blokjes snijden.
Doe deze in een pan samen met de rozijnen, krenten en abrikozen.
Kruid goed naar smaak vervolgens de siroop en amaretto toevoegen.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug