Kipnoedels in milde pindasaus met paksoi

kipnoedels_pindasaus (2K)

  • 1 zak woknoedels
  • 400 g kipfilet
  • 1 paksoi
  • 200 g kleine champignons
  • wokolie
  • 1 zak Conimex Roerbaksaus Indonesische Milde Pindasaus
  • 3 eetl. fijngehakte bladselderij

Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten en koud spoelen.
Snijd de kip in stukjes.
Maak de paksoi en de champignons schoon.
Snijd de paksoi in reepjes en halveer de champignons.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 8 minuten.
Voeg de paksoi en de champignons toe en wok 5 minuten mee.
Voeg de roerbaksaus en de noedels toe en laat goed warm worden.
Verdeel de kipnoedels over 4 borden of kommen en bestrooi met de bladselderij.

Op tafel
Zet knapperige gebakken uitjes op tafel.

Lekker anders kan ook
Bestrooi ook met een handje grofgehakte cashewnoten.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes en Limoenkwark toe.

Bron: Conimex

Terug