Kipgoulash uit de wok

voor 2 personen

  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 ui in dunne partjes
  • 50 g salami in reepjes
  • 200 g kipfilet in plakjes
  • 1½ eetl. mild paprikapoeder
  • 1 grote rode paprika in blokjes
  • 300 g vastkokende aardappelen in blokjes
  • 2 dl kippenbouillon
  • zout & peper
  • 2 eetl. Griekse yoghurt

Verhit de olijfolie in een wok en bak de ui zachtjes ± 3 minuten.
Voeg de salami en kip toe en roerbak ze 2 – 3 minuten mee.
Voeg de paprikapoeder en de paprika toe en roerbak alles nog 3 - 4 minuten.
Voeg de aardappelen en de bouillon toe, breng het geheel al omscheppend aan de kook en laat de goulash 10 - 15 minuten zachtjes koken.
Breng de goulash op smaak met zout & peper.
Serveer de goulash in diepe borden.
Schep in elk bord een flinke lepel van de Griekse yoghurt.

Recept van Sandra
Bron: Sam Khaldi

Terug